شما اینجا هستید:   خانه

آموزش مهمانداری رستوران واغذبه


دسته    :    آموزش وفنون مهمانداری
شرح

  

آموزش رستوران (اصول پذیرایی و مهمانداری

1.آشنايي با صنعت مهمانداري

2. بهداشت فردي، جمعي، محيطي، ظروف پذيرايي و مواد غذايي

3.آشنايي با وسايل و تجهيزات، ميز و صندلي و نحوه آرايش آن ها

4.آشنايي با انواع سرویس های بین المللی

5.نحوه آماده سازي سالن رستوران و چيدن ميزها

6.آشنايي با نحوه سرو غذاها

7.آشنايي با نحوه سرو نوشيدني ها (چاي، قهوه، كافه گلاسه، بستني و . . . )

8.ارتباط ميزبان با آشپزخانه

9.منو شناسي و منو نويسي براي پيش غذاها، غذاهاي اصلي، دسرها(ايراني و خارجي)

10.آداب معاشرت با مهمانان، همكاران و ايجاد ارتباط با آن ها

11.روش هاي برگزاري مهماني ها و جشن ها

12. مهارت مديريت زمان و کارتيمي در مهمانداري و پذيرايي

 

اساتید مجتمع نخبگان زنجان